Сьогодні до Кризового центру “Соціотерапія” завітали гості- журналісти з Південної Кореї. 

розміщено в: Події лікарні | 0

Нас запитали, що нас спонукало відкрити такий центр і відповідь проста- назва нашої лікарні «Соціотерапія», тож ми не могли пройти повз таку проблему соціуму України, як травма через війну. Лозунг нашої лікарні це терпіння та надія, тож ми вважали за свою місію, відкриття Київського міського кризового центру «Соціотерапія». Психологи Олег Олішевський та Денис Старков розповіли гостям про програму лікування в кризовому центрі та прогрес їх пацієнтів за три тижні роботи центру. Також психологи кризвого центру надають пацієнтам інструменти самопомочі при стресі, таким чином, ми сподіваємося, що вони зможуть допомогти членам своєї родини та іншим людям, щоб поширити програму подолання посттравматичних стресових розладів серед українців.

Багато з наших співробітників працюють зараз на волонтерських засадах. Але ми сподіваємося, що ця програма будет згодом фінансуватися та розвиватися, бо ця проблема в Україні буде ще довго.

Якщо ви чи ваші близькі потребуєте психологічної допомоги в умовах Кризового центру- ви можете зателефонувати за номером телефону для детальної консультації +380962745954.